Nothing Ear Stick Review: blijft bij de basis, niets om over te klagen (voor deze prijs)

Home » Blog » Nothing Ear Stick Review: blijft bij de basis, niets om over te klagen (voor deze prijs)

De Ear Stick hier, gestileerd als “Nothing Ear (Stick)”, is een van de nieuwste producten van Nothing en volgt de nu kenmerkende transparante ontwerptaal van het bedrijf.

Maar afgezien van de elegantie en het ongebruikelijke cilindrische oplaadetui, zijn deze echte draadloze oordopjes het overwegen waard, nietwaar… zijn ze niets om mee te spotten? Dat zoeken we uit!

Niets Ear Stick-ontwerp en pasvorm

De cilindrische vorm van de Nothing Ear Stick-oplaadcassette trekt gegarandeerd de aandacht als je hem uit je zak haalt. Het heeft een doorzichtige plastic hoes die pronkt met je oordopjes, evenals een antislip witte plastic binnenkant. Hij ligt goed en stevig in de hand en is met 46,3 gram ook erg licht, wat goed is. Die vorm voelt echter niet zo fijn en compact aan in je broekzak als een traditioneel vierkant oplaadetui (denk aan AirPods en Galaxy Buds). , maar het is nog steeds niet bepaald ongemakkelijk. Ik denk gewoon niet dat de meeste mensen iets anders in dezelfde tas zouden kunnen stoppen, en als je bijzonder krappe zakken hebt, misschien zelfs de koffer zelf niet.Ook een ongewone cilindervormige uitstulping langs de zijkant van je broek kan er raar uitzien… Weet je dat? …

De oordopjes zelf zijn vrijwel hetzelfde Niets oor (1) van vorig jaar, hoewel er hier één groot verschil is dat de Ear Stick voor u kan maken of breken: deze hebben geen rubberen oordopjes. Voor mij is dat “maken”, want rubberen oordopjes irriteren mijn oren na lang muziek luisteren. Maar voor sommige mensen kan het ontbreken van oordopjes en het daaruit voortvloeiende gebrek aan passieve isolatie, en het mogelijk zwakkere geluid dat daaruit voortvloeit, een probleem zijn.

Ondanks al hun transparante schoonheid, inclusief wat onnodige, kleine “Ear(stock)” -tekst onder hun plastic omhulsel, hadden deze oordopjes liever de markeringen “links” en “rechts” gebruikt, omdat ik aanvankelijk moeite had om uit te zoeken wat waar was behoort. Het is ook niet duidelijk wanneer je ze uit de hoes haalt; ook geen “L/R” markering.

Hoe dan ook, als je eenmaal de linker en rechter beproeving hebt uitgezocht, zul je merken dat deze oordopjes behoorlijk comfortabel zijn. Je kunt ze dieper in je oor duwen voor een betere afsluiting (en meer bas) of niet zozeer – voor extra comfort, en dat is waar ik het over heb. Hoe dan ook – ze blijven stevig in je oor zitten, dus als je van plan bent ermee te gaan sporten – zul je blij zijn met de pasvorm en het gevoel. De Nothing Ear Sticks zijn IP54 stof-, water- en zweetbestendig, dus je bent goed uitgerust voor zware trainingen.

Afmetingen van een Nothing Ear Stick oortelefoon:

 • Hoogte: 29,8 mm
 • Breedte: 18,8 mm
 • Diepte: 18,4 mm
 • Gewicht: 4,4 gram

Afmetingen van de Nothing Ear Stick case:

 • Hoogte: 87,1 mm
 • Breedte: 29,8 mm
 • Diepte: 29,8 mm
 • Gewicht: 46,3 gram

Niets Oordopjes geluidskwaliteit

Op het eerste gezicht is het duidelijk dat de Nothing Ear Stick-oordopjes een stuk beter presteren dan hun bescheiden prijskaartje van $ 99 doet vermoeden. Ik werd meteen getroffen door hun kristalheldere geluid. Ze kunnen breed worden als de nummers breed worden gemixt, en ook redelijk baszwaar als dat nodig is. Ik ben erg onder de indruk van hoe ver we zijn gekomen met echte draadloze oordopjes, gezien hoe goed ze klinken en voor slechts $ 99 (tenminste op de website van Nothing)!

Vooral de bas is zo verrassend goed – we hebben hier geen goedkope overweldigende en modderige bas, maar superdiepe en zuivere tonen – wat geweldig is. Verwacht nu niet de krachtigste bas, want de Nothing Ear Stick heeft die niet, maar hij is er, en nogmaals, lekker schoon. Voor mensen die hun muziek graag vlak en realistisch laten klinken, zullen deze niet teleurstellen. Zeker als je kijkt naar de goedkope prijs.

Wat betreft actieve ruisonderdrukking, de Nothing Ear Stick heeft geen ANC (actieve ruisonderdrukking). Dus als dat is wat je nodig hebt, bekijk dan in plaats daarvan de oudere Nothing Ear (1), die je meestal $ 50 extra kost.

Hieronder hebben we voor geïnteresseerden nog wat andere kenmerken en specificaties van de Nothing Ear Stick op een rijtje gezet die zeker het vermelden waard zijn:

 • Bestuurder: 12,6 mm dynamisch
 • Membraan: PEN (polyethyleennaftalaat) + PU (polyurethaan)
 • Codecs: AAC en SBC

 • IP54 stof-, water- en zweetbestendig

 • Detectie in het oor
 • Google snel koppelen
 • Microsoft Swift-paar

Niets Ear Stick Touch-bedieningselementen

Het verbaast me niet echt dat de aanraakbedieningen die we hier hebben meer lijken op wat Apples AirPods bieden dan wat Samsung of andere merken doen. Vraag niet waarom… Maar ach, het is niet zo dat dat een slechte zaak is.

Niets noemt ze “Press Controls”, en je drukt in feite op de steel van een oordopje om een ​​actie te activeren, net als AirPods. waarom is dit geweldig Omdat het betekent dat je nooit te maken krijgt met onbedoelde aanraakbewegingen bij het aanpassen van de oordopjes in je oren, zoals ik vaak doe met mijn Samsung Galaxy knoppen leven.

Sterker nog, dit knijpgebaar reageert extreem snel en je krijgt elke keer dat je het gebruikt mooie en rustgevende audiofeedback.

U drukt één keer om af te spelen en te pauzeren, twee keer om naar het volgende nummer te gaan en drie keer om het huidige nummer terug te spoelen of terug te gaan naar een vorig nummer. Absoluut traditionele dingen die ook bekend zijn.

Niets Ear Stick-connectiviteit

U kunt de Nothing Ear Stick eenvoudig koppelen met zowel een iPhone als een Android-telefoon en het koppelen gaat snel en gemakkelijk. Dat magnetisch uitziende ding bovenop de behuizing – het zal je misschien verbazen dat het eigenlijk de koppelingsknop is. Dus druk erop als ze niet automatisch beginnen te koppelen en je bent goed.

De Nothing Ear Stick gebruikt Bluetooth 5.2 om te koppelen met uw apparaten; Overigens kun je deze oordopjes natuurlijk ook koppelen met computers en tablets, niet alleen smartphones.

Niets Batterijduur van de oorstick

Dus biedt deze ongebruikelijke (en objectief grotere) behuizing op zijn minst een langere batterijduur dan we zouden verwachten van de gemiddelde echt draadloze oordopjes?Nou, volgens Nothing zijn de Ear Stick-oordopjes geschikt voor maximaal 7 uur muziek luisteren, op hun eigen. Als je ze tussen muzieksessies in hun hoesje bewaart, heb je tot 29 uur luistertijd voordat je dit hoesje moet opladen, wat best geweldig is. In feite is het nogal wat meer dan bijvoorbeeld de 2e generatie AirPods van Apple en hun 24 uur, dus – goed spul.

De Nothing Ear Stick wordt geleverd met een USB-C-oplaadkabel, maar zonder oplader, wat standaard is voor echte draadloze oordopjes. Dus je zult waarschijnlijk ook daarvoor de oplader van je telefoon moeten gebruiken.

Helaas is er hier geen draadloos opladen, maar voor $ 99 is dat geen grote verrassing. Aan de positieve kant, niets beweert dat een snelle lading van 10 minuten je tot 9 uur speeltijd kan opleveren, wat een verbazingwekkend snelle lading is.

Meer Lezen

Geen berichten gevonden

Sorry, geen andere berichten over dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *